Pijnklachten

Hieronder vindt u een overzicht van veel voorkomende klachten bij onze patiënten, staan uw klachten niet genoemd maar wilt u toch weten of onze behandeling u kan helpen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Reviews

Het is bijna niet te geloven maar mijn pijn is weg !!! Wat ben ik dokter Keizer ontzettend dankbaar dat hij mijn leven en van mijn gezin (na ruim 19 jaar) weer zoveel fijner heeft gemaakt.

Dokter Keizer neemt de klachten serieus,  is vriendelijk en weet precies wat de probleemgebieden zijn om te behandelen. Na de eerste behandeling was de uitstraling naar mijn been weg, ging de knie herstellen en merkte ik al minder belemmeringen. Ik ben drie keer in totaal geweest en ben heel blij met het resultaat.

Ik ging wegens lage rugklachten naar Keizer Rugpoli. Bij het oriënterend onderzoek kwam ter sprake dat ik al vele jaren zware migraineaanvallen had. “We zullen eens zien of we daar ook iets aan kunnen doen”, sprak dr. Keizer tot mijn verbazing. Na enkele behandelingen zijn mijn rugklachten afgenomen, maar voor mij nog veel belangrijker: Mijn migraineaanvallen zijn milder en veel beter onder controle te houden!

"Ik voel mij als nieuw. Ik ben zo blij dat ik na jaren van pijntjes geen pijn meer heb. Iedere dag als ik opsta ben ik zo blij dat ik bij Keizer Rugpoli ben geweest."

"Ik kwam voor orthomanuele therapie en kreeg duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren. Alles van nek tot onderrug voelt weer losser en soepeler"

"Goede medische zorg, na een jaar eindelijk verlost van mijn rugklachten."

"Heel tevreden met de behandeling door dokter Keizer. Mijn bekken rechtgezet en alle wervels weer op de goede plek. Ik kan er weer vrijwel pijnvrij tegen"

"Dr Keizer heeft ons zoontje met één behandeling geholpen. Heel tevreden, rustig en slaapt veel beter. Echt bizar!"

"Na 1 behandeling bij Keizer kon ik mijn bekken weer bewegen. Echt ongelooflijk. Pijnvrij door het leven..... ik ben de heer keizer zeer dankbaar”

“Na jaren van veel rugpijn kwam ik bij Keizer terecht. Echt ongelooflijk. Ik had al zo veel gedaan, van fysio tot pijnbestrijding"

Bel mij terug