Hoofdpijn, migraine en nekpijn

Het lichaam streeft naar herstel, een behandeling helpt het lichaam de weg ernaartoe te hervinden.

Hoofdpijn, migraine en nekpijn

Hoofpijnen komen veel voor. Vaak gecombineerd met nek- en schouderklachten. Het kan zich uiten als een drukgevoel in de schedel tot de situatie waarbij iemand beroerd is van ondraaglijke pijn, lichtflitsen, braken en in een donkere kamer naar bed gaat.

Een puur medische oorzaak wordt maar zelden gevonden en daarom wordt het spanningshoofdpijn genoemd. Een wervel die uit balans staat geeft inderdaad altijd spanning in de nek, schedel of schouders. Alle problemen van schedel tot halverwege de borstwervelkolom kunnen hoofdpijnen geven. En wat minder bekend is; spanning op de heiligbeen gewrichten kunnen dat ook.

Daar wij altijd de bekkengordel weer in balans brengen valt al een deel van de hoofdpijnklachten af, ook al komt men voor rugklachten. De onderste nekwervel en bovenste borstwervels zijn een grote bron van migraine. We vinden daar specifieke afwijkingen van de normale stand. De atlas-schedel overgang is ook een grote bron van problemen. Die regio wordt standaard meegenomen in ons onderzoek en behandeling.

Afspraak maken
Bel mij terug