Onze behandelingen kunnen verschillende effecten met zich mee brengen. De uitwerking die het heeft op uw lichaam kan bij elk mens verschillen. Op deze pagina leest u hier meer over.

Belangrijke informatie

Nog enkele opmerkingen:
Het kan tot 6 weken na de laatste behandeling duren, alvorens uw herstel intreedt. Na correctie kan weer opnieuw scheefstand ontstaan. Verkeerde houding, vallen, verstappen enz. kunnen de bron zijn van nieuwe scheefstand en helaas ook van nieuwe klachten. Voor mensen met nekklachten / hoofdpijn, wordt slapen op de buik ontraden. Het wassen van het haar met het hoofd achterover hangend in de wasbak bij de kapper, kan gemakkelijk recidief scheefstand van de nekwervels geven.

 

Van belang:
Wij zijn telefonisch niet altijd bereikbaar op een tijd die u schikt. Als u ’s ochtends vóór 8.30 uur op het antwoordapparaat een verzoek inspreekt, belt de assistente u diezelfde ochtend terug.

Afspraken die 24 uur van tevoren geannuleerd zijn (hiervoor kunt u de fax, de Email of het antwoordapparaat gebruiken), zullen niet in rekening worden gebracht.

Bel mij terug