“Vanaf mijn elfde jaar liep ik al met rugklachten. Nu ben ik 55 jaar. Stenose, herstellende van een herniaoperatie, een knieprobleem en dergelijke. Ik leerde met mijn klachten leven, totdat iemand mij zei: ‘Ga eens naar de Rugpoli in Lelystad!’ Ik dacht: weer naar iemand anders… Maar na de recensies te hebben gelezen gaf ik het toch een kans.

Mijn rugprobleem is over. Mijn knieklachten – waar ik veel last van had na een skiongeluk in 2005 – zijn verholpen. Het snel na het toilet rennen, omdat ik het niet kon ophouden is verholpen, omdat mijn schaambeen is rechtgezet. Ik kon niet goed naar links kijken omdat mijn nek vast zat, en ook dat is verholpen. Tussen mijn slokdarm en maag zat het vast, waardoor ik veel last had van reflux; óók verholpen. Mijn heupen stonden niet recht, ook verholpen.

Ik voel mij als nieuw. Ik ben zo blij dat ik na jaren van pijntjes geen pijn meer heb. Iedere dag als ik op sta ben ik zo blij dat ik ben geweest. Dr. Keizer heeft mij na drie behandelingen van mijn pijnen afgeholpen.

Bel mij terug