Behandeling van klachten en aandoeningen aan de spieren en het skelet.

Afspraak maken

Musculoskeletale geneeskunde

De behandelingen in de Keizer Rugpoli vinden hun oorsprong in de succesvolle klassieke Sickesz methode. In veertig jaar tijd heeft dr. Eppe D. Keizer met voortschrijdende kennis en kunde deze methode verder ontwikkeld, waardoor het een geheel eigen vorm gekregen heeft: de Dr. Eppe Keizer Methode®.

Deze methode van behandelen is gericht op het oplossen van de specifieke bindweefsel spanning die de specifieke stand afwijking veroorzaakt heeft. Dit is een zeer subtiele, zachte vorm van behandelen.

Lees meer

We onderzoeken het hele lichaam, zo behandelen we de oorzaak i.p.v. het gevolg

Gemiddeld leiden 2 tot 3 behandeling doorgaans tot verbetering van klachten

Een zeer subtiele, zachte vorm van behandelen

Onderzoek

Na een oriënterend onderzoek leggen we de patiënt uit wat de bevindingen zijn en wat de behandel mogelijkheden zijn voor herstel.

Lees meer

Behandeling

We beginnen altijd met het bekken. Vervormingen van het bekken leiden tot bekkeninstabiliteit, pijn in heupen en benen en rugpijn.

Lees meer

Pijnklachten

De musculoskeletale (MSK) geneeskunde biedt oplossingen voor klachten en aandoeningen van de spieren en het skelet, herken je deze pijnklachten?

Lees meer

Ervaringen

“Ik kwam voor orthomanuele therapie en kreeg duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren. Alles van nek tot onderrug voelt weer losser en soepeler”

“Goede medische zorg, na een jaar eindelijk verlost van mijn rugklachten.”

“Heel tevreden met de behandeling door dokter Keizer. Mijn bekken rechtgezet en alle wervels weer op de goede plek. Ik kan er weer vrijwel pijnvrij tegen”

“Dr Keizer heeft ons zoontje met één behandeling geholpen. Heel tevreden, rustig en slaapt veel beter. Echt bizar!”

“Na 1 behandeling bij Keizer kon ik mijn bekken weer bewegen. Echt ongelooflijk. Pijnvrij door het leven….. ik ben de heer keizer zeer dankbaar”

“Na jaren van veel rugpijn kwam ik bij Keizer terecht. Echt ongelooflijk. Ik had al zo veel gedaan, van fysio tot pijnbestrijding”

Bel mij terug